Dit is de top 13 met de leukste waterglijbanen in Zuid-Frankrijk

Comments Off on Dit is de top 13 met de leukste waterglijbanen in Zuid-Frankrijk

Een zomervakantie op de camping wordt ng leuker wanneer er een tof zwembad is satisfied een spectaculaire waterglijbaan. Zeker wanneer je kinderen hebt die helemaal gek zijn van h2o, zwemmen en glijbanen, dan is het een groot voordeel wanneer de camping een toffe waterglijbaan heeft. Daarom hebben wij een overzicht voor je gemaakt van de mooiste campings in Zuid-Frankrijk fulfilled spectaculaire zwembaden en glijbanen. Kies je voor komende zomer voor n van deze 13 topcampings, dan weet je zeker dat het achieved de waterpret helemaal goed zit!

De leukste campings in Zuid-Frankrijk

Zuid-Frankrijk barst van de prachtige vakantieregios, zeker rondom de Middellandse Zee, maar ook aan de Atlantische kust vind je een hoop plekken waar je een heerlijke zomervakantie achieved je gezin kunt hebben. Denk aan de Languedoc, de Mdoc, Cte dAzur, Ardche en Provence. Stuk voor stuk unieke delen van Zuid-Frankrijk die vakantiegangers een hoop te bieden hebben. Zowel de Middellandse Zee als de Atlantische Oceaan hebben veel te bieden in de zomer, maar ook het Zuid-Franse binnenland barst van de mooie natuurgebieden en charmante oude stadjes. Denk aan Saint-milion, Saint-Paul-de-Vence, Ste, Collioure, Banyuls-sur-Mer, Biarritz – en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Kamperen is hier d manier om een zomervakantie in Zuid-Frankrijk het beste te ervaren. De gezelligheid op de tenting vind je nergens anders terug.Niet voor niets weten vele Nederlanders deze Franse regios al jaren goed te vinden. Wanneer je kiest voor een van deze toffe campings in Zuid-Frankrijk, dan wordt het een zomervakantie om nooit te vergeten!